Houten ramen en deuren

Houten ramen en deuren

Kiezen voor houten ramen en deuren is kiezen uit een materiaal met veel karakter. Hout heeft die typische warme en unieke textuur en geeft uw woning een warme uitstraling. De houten ramen en deuren van Houtbouw De Rudder worden helemaal op maat gefabriceerd in ons eigen atelier. Geen standaard producten bij ons, maar steeds een uniek werk in houtsoort naar keuze. De basiskleur van hout hangt af van de houtsoort, maar met de juiste vernislaag kan het hout enkele tinten donkerder of lichter gemaakt worden.

Hout is bovendien van nature een vocht- en warmteregelaar, die zowel thermisch als akoestisch zeer goed isoleert. Gecombineerd met dubbel of driedubbel glas en een dubbele dichting krijgen uw ramen en deuren een extreem hoge isolatiewaarde.

Tot onze diensten behoort ook het nabouwen van antieke ramen. Perfect voor renovatieprojecten!

Glasvliesgevels

Met een glasvliesgevel geef je de fa├žade van je woning een unieke look. De grote ramen zorgen ook voor een open inval voor daglicht en zon in je leefruimte.

De glasvliesgevels zijn deel van de gevelstructuur. Daarom werken we nauw samen met uw architect om een glasvliesgevel te maken die volledig voldoet aan al je eisen: zowel esthetisch als technisch.